Noσοκομείο Αγίου Νικολάου: Παραιτούνται δύο γιατροί, μετά από «εντέλλεσθε» του Διοικητή για εφημερίες στο νοσοκομείο Σητείας

Με “εντέλλεσθε” ο Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Μανώλης Ανδρεαδάκης ζήτησε από τους τέσσερις Παθολόγους ιατρούς του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου να συνδράμουν με 7 εφημερίες στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Σητείας που παραμένει κλειστή.

Δείτε: Έκλεισε η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σητείας – Έφυγε και η τελευταία παθολόγος

Όπως δήλωσε σχετικά στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου και εκ των παθολόγων του ΓΝΑΝ Κώστας Καραταράκης, και οι 4 γιατροί αρνήθηκαν, με μία μάλιστα εξ αυτών, την Προϊσταμένη Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής, να έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή της, ενώ άλλος ένας παθολόγος εέχει εκδηλώσει αντίστοιχη πρόθεση να δηλώσει παραίτηση.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το 2ο “εντέλλεσθε” της Διοίκησης μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από αυτό που προηγήθηκε προχθές προς τον αποσπασμένο αναισθησιολόγο κ. Αντωνάκη ως εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας να παραμείνει για εφημερίες στο ΓΝΑΝ.

Δείτε επίσης: Νοσοκομείο Ιεράπετρας: Με «εντέλλεσθε» του διοικητή φεύγει πριν καν αναλάβει ο νέος αναισθησιολόγος, ακόμη και μετά τον θάνατο του 17χρονου Μάριου

“Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν ανοικτές τρεις παθολογικές κλινικές στο νομό με 5 συνολικά παθολόγους, ήδη κάνουμε 7-8 εφημερίες στο ΓΝΑΝ, δεν γίνεται να κάνουμε άλλες 2 και να φτάσουμε στις 10” τονίζει ο κ. Καραταράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί